Victoria Beckham a ajuns PIELE si OS | FOTO

E bogata, celebra, are o familie frumoasa, dar parca ii lipseste ceva. Asta este senzatia pe care o lasa Victoria Beckham (38 ani) la fiecare aparitie in public. Sotia fotbalistului David Beckham nu rade niciodata, fie ca e vorba de un eveniment monden sau o simpla plimbare cu copiii, si pare ca slabeste pe zi ce trece.

victoria

Fosta Spice Girls a fost surprinsa de paparazzi, astazi, cu fiica ei, si nu parea ca se simte prea bine. Trista, cu capul plecat si cu cateva kilograme mai putin, Victoria nu pare in imagini una dintre cele mai realizate femei din lume.
Victoria Beckham s-a remarcat in calitate de membra a grupului Spice Girls, iar in ultimii ani a devenit creatoare de moda, lansand mai multe colectii.Victoria-Beckham-slaba_3293c8a366
Este casatorita din 1999 cu fotbalistul avid Beckham, fostul capitan al echipei nationale de fotbal a Angliei, impreuna cu care are 4 copii: 3 baieti – Brooklyn Joseph (13 ani), Romeo James (10 ani), Cruz David (7 ani) – si o fetita – Harper Seven (1 an si 8 luni).