Un barbat a tricotat un fular de 4 m in timp ce a alergat distanta de maraton

În seria ‘Ce mai este de făcut pentru a figura în Cartea Recordurilor’, un profesor de design grafic din Missouri a reuşit să alerge distanţa de maraton tricotând un fular de 4 m, cu doi metri mai mult decât recordul stabilit la Maratonul de la Londra, scrie miercuri lavenir.net.
După ce bărbatul care a alergat un maraton cu spatele jonglând, a apărut şi cel care tricotează în timp ce parcurge aceeaşi distanţă. David Babcock a terminat cursa în 5h48 min27 sec, iar fularul pe care l-a tricotat pe drum a avut 4 m lungime, conform experţilor chemaţi să îl măsoare.

guinness-world-records-logo-vector
Recordul din Guinness Book pentru cel mai lung fular tricotat în timpul parcurgerii distanţei de maraton îi aparţinea lui Susie Hewer. Ea a alergat tricotând, pentru a aduna fonduri destinate cercetărilor în domeniul bolii Alzheimer, la Maratonul de la Londra din luna aprilie. La sfârşitul cursei, fularul tricotat de ea a avut o lungime de 2 m.
Ca şi Hewer, Babcock ar vrea ca oamenii să facă donaţii pentru cercetări în domeniul bolii Alzheimer. El a început să alerge şi să tricoteze separat şi s-a hotărât să combine aceste două activităţi pentru ca lucrurile să fie mai interesante, încheie lavenir.net