S-a descoperit culoarea care le face pe femei MAI ATRACTIVE in ochii barbatilor

Un studiu recent a relevat faptul ca o femeie primeste mai multe raspunsuri pozitive din partea barbatilor daca poarta o anumita culoare.

668x344_oficial-descoperit-culoarea-care-face-femei-mai-atractive-ochii-barbatilor-198133

Femeile care se imbraca in rosu la prima intalnire sau isi pun ca poza de profil pe retelele de socializare o fotografie in care poarta un obiect vestimentar de culoare rosie au toate sansele sa aiba succes in dragoste. Mai mult, studiul a aratat ca, in general, culoarea rosie are un impact pozitiv asupra celorlalti in aproape orice situatie.

Mai multi cercetarori de la Universitatea Southern Brittany din Franta au facut un experiment online pe mai multe site-uri de socializare, inclusiv site-uri matrimoniale. Ei au observat ca dupa un interval de doua sapatamani, femeile care isi pusesera la avar o poza in care erau imbracate in rosu au primit cu 21% mai multe raspunsuri pozitive decat cele care purtau alte culori.

red-61801e7ec9e80cb4325fa506ff09ba2b

“Mesajul este cat se poate de simplu! Daca vrei sa atragi un membru al sexului opus, atunci rochiile sau camasile de culoare rosie iti vor da un avantaj considerabil”, a explicat domnul Alter, coordonatorul studiului. Specialistul a adaugat ca rosul a fost mereu o culoare asociata pasiunii, dorintei si dragostei, in general. Expertul a gasit corespondente si in biologie. Babuinii isi intorc partea dorsala, de culoarea rosie, atunci cand vor sa anunte un partener ca sunt receptivi din punct de vedere sexual. Tenul si pielea femeilor are tendinta de devina rosie in preajma ovulatiei.