PRODj Radio vine cu o noua surpriza incepand cu 1 iunie 2018.

In acest an PRODjRadio isi propune sa dezvolte o aplicatie proprie pentru dispozitivele mobile, deasemnea isi propune sa contribuie la dezvoltarea site-ului oficial, astfel creend o pagina mai interactiva si mai atractiva pentru ascultatori nostri.

Incepand cu 1 iunie 2018 PRODJRadio va pune la disponibilatea voastra o sectiune de solicitari online absolut gratuit in regim real, astfel fiecare ascultator va putea solicita melodia sa preferata doar cu un singur clic, pentru acest lucru sa elaborat un algoritm nou de functionare al platformei noastre de autodj.

Un alt lucru important este faptul ca puteti lasa la fiecare melodie si un mesaj de felicitare catre persoanele dragi voua. Speram ca acest lucru va fii util pentru voi si va oferi posibilitatea ca voi sa va creati propriul playlist.

„Dragi prieteni, nu uitati insa de faptul ca aveti posibilitatea sa ne promovati intens pe retele de socializare recomandindune si altor prieteni. Speram ca efortul nostru nu va fii inzadar, deoarece o facem din pasiune pentru muzica si dorim sa promovam muzica noastra romaneasca..”
Va multumim, si nu uitati sa ne vizita-ti si paginele noastre de facebook, vk si ok.ru
Cu respect, Flavi Lester