Oferta primita de barbatul de 24 de ani care si-a scos virginitatea la vanzare

Un tanar de 24 de ani, care si-a petrecut ultimii trei ani incercand sa-si piarda virginitatea marturiseste ca experineta s-a dovedit a fi traumatizanta si de multe ori s-a gandit sa renunte la planul sau.
Alex Stepanov a fost singurul barbat participant la controversata licitatie “Virgins Wanted” care a avut loc in urma cu un an si care a fost inclusa si intr-o serie de documentare despre vietile mai multor persoane care vor sa aiba prima experinta sexuala, potrivit The Huffington Post.

61572_184981

Insa Stepanov nu a atras atentia presei la fel de mult ca studenta braziliana Catarina Migliorini. Acum Alex spune ca si-a licitat on-line virginitatea pentru ca a vrut sa scape de “anxietatea sociala” de care sufera si din cauza careia nu mergea nici la cursurile de la facultate.

Recunoaste ca expunerea publica in acest mod nu a fost o idee tocmai buna.

Daca studentei din Brazilia i s-au oferit 780.000 de dolari pentru virginitatea ei, Alex a primit o oferta de 2.600 de dolari de la o femeie din Australia si o a doua oferta de 3.000 de dolari de la o persoana despre care a aflat ulterior ca este, de fapt, barbat.

Pe timpul desfasurarii proiectului “Virgins Wanted” Alex a facut o pasiune pentru Catarina si s-a apucat sa invete spaniola pentru a o putea cuceri. A aflat apoi ca brazilianca vorbea, de fapt, portugheza. Oricum, ea nu s-a aratat interesata de el.

Si tot in aceasta perioada Alex a avut un accident de circulatie grav si a fost tinut in coma indusa timp de doua saptamani.

“Virgins Wanted” a avut premiera luna aceasta la un targ de show-uri de divertisment, in speranta ca va fi vandut unei retele de distrubutie.

Catarina a recunoscut public ca a refuzat oferta de 780.000 de dolari, pentru ca identitatea ofertantului nu era clara, insa nu se stie daca Alex este inca virgin, acest lucru fiind dezvaluit odata cu difuzarea documentarului.