O melodie noua semnata GEØRGE si JO ” Nimeni nu-i perfect”. Regrete sau Dezamagire

De Obicei primim la adresa noastra de email zeci de mesaje cu melodii ce doresc a fii promovate in mediul virtual.

Cu comunicate de presa gata facute doar pentru a fii postate pe internet. Sunt sigur ca toata lumea nici nu prea au interes sa citeasca acele comunicate pentru ca sunt evident aranjate si lipsite de opinia publica.

Deacea noi am hotarat sa incercam sa fim mai obectivi si mai critici la orice melodie, videoclip aparut pe piata de muzica romaneasca. Sper sa reusim ca minim 2 melodii sa fie comentate de catre noi, cat si de simpli nostri ascultatori ce asculta PRO Dj Radio.

Deci, sa trecem la treaba

Prima melodie aparuta pe canalul de youtube CatMusic din 11 noiembrie 2015 este:

GEØRGE feat. JO – Nimeni nu-i perfect.

thumb2.0

O data cu prima mea auditie am avut senzatia ca melodia rasuna mai mult a unui sfarsit de toamna monoton. Nu prea sunt pasionat de melodile cu tematica melanconica, pentru ca suntem prea optimisti si pozitivi sa ascultam asa melodii. Dar daca e sa avem un pic de rabdare. melodia descrie ,defapt, unele regrete al interpretului „George” ca ar fii el inselat acolo pe cineva si  ca nu  doar a inselat , o data , doua ori ca tot omul , ci de mai multe ori!)

– Mai George, mai da si noua din putinul tau!

Jo , canta si ea ceva despre dependeta de tine sau de mine, insa imi pare ca nu e prea sigura pe versuri.

Melodia cat si videoclipul are ceva comun cu piesa „Delia – Da,mama” o piesa care nu prea mea placut din simplu motiv ca „era beata” . Dar sa trecem la piesa noastra, daca sa o apreciez de la o nota de la 1 – 10, George si Jo ar primi un 8 mare.

Multa bafta.