O fii oare devina dragostea ? Noua productie a lui dj-ul Flavi Lester

Daca pana nu demult Flavi Lester era un dj cunoscut doar pe PRO Dj Radio, acum sa pus hotarat pe treaba si doreste sa cucereasca inimele fetelor cu noile sale proiecte muzicale.

Am fost curioasa sa il intreb pe Flavi, ce la determinat sa se apuce serios de muzica ? si raspunsul nu a ezitat sa apara.

Imi doresc sa imi demonstrez mie ca pot creea ceva cu gust, urmaresc pe multi dj si producatori din Romania si din alte tari, mi-am insuflat si eu increderea in mine pentru a incepe. Sunt la inceput si stiu ca ma asteapta o cale lunga si grea insa sunt tanar si am tot timpul inainte.

La intrebarea mea daca dragostea e devina pentru noua sa creatie, Flavi mea raspuns zambind:

– Da, dragostea mea e tot ce am, imi este unerori complicat sa imi expun sentimentele intr-o melodie, e mai simplu sa spui cuiva cea ce simti, decat sa redai in note muzicale.

Pentru ca este la inceput l-am intrebat cu ce ne va surprinde pe viitor.

Este complicat sa iti spun ce urmeaza in viitor, insa pe planul muzical nu ma voi opri aici, sunt implicat in cateva noi creati, discut inacelasi timp si invat din alte experiente. Plus, exista facebook-ul si mai fac schimb de pareri  si idei cu alti producatori, dar iti promit ca urmeaza colaborari.

Articol : Adina L.