Nu mai stie numarul MILIOANELOR! Vezi ce AVERE IMENSA are Madonna!

Madonna este o artista completa, care si-a dovedit de-a lungul anilor nu numai talentul, ci si priceperea in afaceri.

Daca pana acum se stia ca Madonna face parte din topul milionarilor, cu cateva sute de miliaone in cont, acum, se pare, ea a reusit saintre in grupul elitist al persoanelor ale caror averi depasesc 1 miliard de dolari.

madonna_2110045b

Averea neta a Madonnei era estimata deja la circa 700 milioane de dolari, gratie „MDNA World Tour”, care a generat incasari de 305 milioane de dolari din vanzarile de bilete, 75 milioane de dolari din vanzarile de obiecte conexe si alte 10 milioane de dolari din comercializarea drepturilor de televizare a concertelor sale si din vanzarile de DVD-uri.
Averea Madonnei a depasind de curand 1 miliard de dolari cu ajutorul investitiilor in lantul de sali de fitness Hard Candy si in bauturile racoritoare cu nuca de cocos Vita Coco. Artista americana a mai incasat 10 milioane de dolari dupa ce a semnat de curand un contract cu brandul de votca Smirnoff, potrivit presei de peste ocean, citata de Mediafax.

Priceperea ei in afaceri s-a manifestat nu numai prin asocierea imaginii ei cu diferite produse, ci si prin productia efectiva. Parfumul artistei americane denumit „Truth or Dare” s-a vandut la randul lui foarte bine, generand incasari de 60 de milioane de dolari, iar articolele vestimentare si accesoriile din linia „Material Girl” ii vor aduce Madonnei alte 10 milioane de dolari in 2013.

Regina Pop-ului, cum a fost denumita, este si cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie anul trecut, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.