Lady Gaga, complet goala intr-un clip. Insa cantareata SOCHEAZA cu altceva! VIDEO

Cantareata americana Lady Gaga a acceptat sa apara complet goala intr-un clip de promovare a unui proiect initiat de artista sarba Marina Abramovic.

Lady-Gaga-02

Lady Gaga promoveaza in videoclip Institutul Marina Abramovic (Marina Abramovic Institute/ MAI), o institutie din New York rezervata artelor si meditatiei, informeaza music-news.com.
Aceasta scoala neconventionala ii incurajeaza pe participanti „sa isi creasca nivelul de constientizare asupra propriilor experiente fizice si mentale”, potrivit site-ului MAI.

Lady Gaga a adoptat „metoda Abramovic” aparent fara niciun fel de efort in acest videoclip de doua minute, intitulat „The Abramovic Method Practiced by Lady Gaga”, care a fost postat miercuri pe contul MAI de pe platforma Vimeo.
Lady Gaga apare in pozitii bizare, intr-un decor uneori infiorator, adeoseori cu ochii acoperiti. Insa ceea ce socheaza de aceasta data nu este nuditatea cantaretei, ci mai degraba vocea ei: coloana sonora a videoclipului este compusa dintr-o singura nota muzicala, pe care Lady Gaga o prelungeste, scotand un sunet gutural, cat mai mult (si mai tare) posibil.