La 19 ani, Justin Bieber este decis SA-SI „TRAIASCA” VIATA! In autocarul lui s-au descoperit DROGURI!

Si ultima lui „isprava” se inscrie intre actiunile cantaretului de a demonstra ca este un tanar care stie sa se distreze.

Politia suedeza a anuntat, joi, ca a descoperit „o cantitate mica” de droguri in autocarul de turneu al cantaretului Justin Bieber, in timp ce artistul canadian sustinea un concert la Stockholm.

bieber_14_1b24113a1a

Politistii insarcinati cu asigurarea serviciilor de securitate la Hotelul Grand, in care era cazat artistul canadian, au simtit un miros puternic de marijuana in jurul autocarului, inainte de plecarea cantaretului spre sala de concerte Ericsson Globe. Ei au contactat biroul antidrog care a intervenit imediat.

„Nu avem niciun suspect. Stupefiantele au fost confiscate si sunt in curs de a fi analizate”, a precizat Lars Bystrom, purtatorul de cuvant al Politiei din Stockholm.

Un pistol electric a fost, de asemenea, confiscat in timpul aceleiasi perchezitii.

Nu este pentru prima data cand numele tanarului cantaret canadian este asociat cu un scandal in care sunt implicate droguri. In ianuarie, Justin Bieber a fost fotografiat in timp ce fuma marijuana.

Justin Bieber, care a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite, a castigat patru American Music Awards in 2010. Albumul sau de debut, intitulat „My World 2.0”, s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea in topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes in anul 2012.