Keo n-a putut sa cumpere jumatatea de casa a Andreei Balan

Telenovela dintre Andreea Balan si fostul iubit, Keo, continua. Dupa ce s-au separat, cei doi se chinuiesc sa scape si de casa pe care au construit-o impreuna si care acum este motiv de disputa aprinsa intre ei.

balan2

Pentru ca orice ar face, tot nu iese bine „socoteala”.
Dupa ce Click! v-a povestit, in exclusivitate, ca Andreea Balan (30 de ani) si-a scos la vanzare partea ei de casa construita impreuna cu Keo (36 de ani), au aparut noi informatii din culisele acestei povesti care pare ca nu se mai termina. S-ar parea ca primul care a facut o oferta pentru a cumpara partea de casa a solistei a fost chiar fostul iubit ei iubit.

Keo si-a dorit sa aiba intregul imobil numai pentru el, insa s-a lovit de refuzul Andreei. Dupa ce acesta i-a propus o suma pentru partea ei de casa, cu cateva zeci de mii de euro mai mica decat si-ar fi dorit solista, aceasta din urma a cam strambat din nas si chiar s-a suparat ca i s-a oferit doar atat. Asadar, dupa putin timp, ea si-a scos la vanzare jumatatea imobilului, pe care a cerut 200.000 de euro, lipind pe zid si un anunt urias. Unul dintre motivele pentru care Keo a oferit un pret mai mic ar fi acela ca el a stat si a supravegheat lucrarile. In plus, terenul pe care s-a construit vila o fost pus la dispozitie de parintii lui Keo. Si pentru ca tranzactia cu fost iubita a picat, acum solistul se vede nevoit sa caute in continuare o alta casa, pentru ca nu isi doreste sa locuiasca alaturi de niste necunoscuti, in cazul in care Andreea ar reusi sa vanda partea ei de vila. Toata aceasta rivalitate a inceput in aprilie, cand Andreea Balan punea capat unei relatii de aproape noua ani cu Keo.

andreea_balan_08_6f59102915

Keo lucreza la un album nou
In aceasta toamna, solistul va lansa un nou material discografic dupa o pauza de doi ani, cel mai recent album al sau fiind cel cu Skizzo Skilz. Noul proiect se va numi „Dupa Furtuna”, la fel ca si piesa pentru care va filma un videoclip in cateva zile. Sursele Click! spun ca titlul albumului are legatura cu Andreea Balan.