(Horoscop) Ce ne aduce Calul de Lemn în anul 2014

Anul Calului este un an încântător pentru toți. Acest simbol reprezintă un nou început pe mai multe planuri (personal, profesional, financiar), iar cele mai avantajate persoane sunt cele creative, care au o viziune diferită asupra lucrurilor.
86782_cal_36050400

Anul Calului de Lemn te va ajuta să rezolvi anumite probleme, să evoluezi, să-ți găsești drumul în viață și să realizezi măcar o parte din ceea ce îți dorești, indiferent de semnul care te guvernează.

Mai mult, viața va fi agitată și presărată cu aventuri. Fiecare va descoperi cât de nesăbuiți, romantici și imprudenți sunt. Anul Calului de Lemn este anul când deciziile și proiectele sunt finalizate rapid și cu maximă eficiență. Totul va merge ca pe roate, dar trebuie să fiți atenți să nu vă forțați prea tare. Va fi un an binecuvântat, însă obositor. Este un moment bun pentru a face toate ciudățeniile la care ai putut visa vreodată. Ascultă-ți inima! Odată ce ți-ai ales drumul, urmează-ți intuiția. Influența impulsivă a calului coroborată cu încrederea de sine vor dicta acțiunile și sentimentele în întregime. Este un an excelent pentru improvizații și invenții.

Anul Calului de Lemn începe la 31 ianuarie, de Anul Nou chinezesc, și se va încheia pe 18 februarie 2015.
Iată cum arată Anul Calului de Lemn pentru fiecare zodie în parte.

Șobolan
Anul nașterii: 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
Anul 2014 va fi provocator pentru tine, în special pe plan profesional, însă acest lucru îţi va plăcea la nebunie. Dacă nu ai un loc de muncă, cu siguranţă vei rezolva această problemă. Profită de oportunităţile care apar în prima jumătate a anului, pentru că nu te vei mai întâlni curând cu ele. Însă ai grijă la volumul de muncă, fiindcă îţi poate afecta sănătatea, astfel că este indicat să păstrezi un echilibru în viaţa ta. Specialiştii îţi recomandă să ai un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie corectă şi pe exerciţii fizice.
Legat de relaţia de cuplu, păstrează lucrurile delicate doar pentru tine, astfel vei împiedica implicarea altor persoane.

Bivol
Anul naşterii: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
Pentru nativele acestui semn anul Calului de Lemn va fi unul dificil din cauza presiunilor şi a competiţiilor de la locul de muncă. Activităţile monotone nu îţi vor aduce schimbări pe plan profesional, aşa că este mai bine să te orientezi spre unele creative.
Pe plan amoros vor fi schimbări bune, chiar dacă vor fi momente când tu şi partenerul tău vă veţi confrunta cu tensiuni legate de neîncredere. Dacă eşti singur, în 2014 îţi poţi găsi partenerul dorit.
Sănătatea nu va avea de suferit dacă urmezi o dietă sănătoasă, altfel poţi avea probleme cu stomacul sau capul.

Tigru
Anul naşterii: 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Deşi unele schimbări de la locul de muncă te vor stresa, pe parcurs vei realiza că au fost o şansă importantă. Te aşteaptă multe oportunităţi anul următor, nu trebuie decât să ştii să profiţi de ele. Norocul te va însoţi în toate aspectele vieţii: carieră, dragoste, bani, sănătate.
Lipsa de încredere poate aduce mici complicaţii în relaţiile cu cei din jur. De asemenea, pot ieşi la iveală anumite secrete. Nu face excese de niciun fel, pentru a evita instalarea anumitor afecţiuni.

Iepure
Anul naşterii: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
Deşi anul Calului de Lemn este mai dificil, nivelul de energie şi inteligenţă pe care le ai vor răzbate orice greutate. Vei simţi nevoia să acorzi mai multă atenţie profesiei, în detrimentul vieţii personale şi vei avea surpriza să primeşti ajutor din partea prietenilor. Nu vei avea probleme cu banii dacă nu vei face investiţii nefolositoare.
Viaţa de cuplu decurge frumos. Chiar dacă mai aveţi dificultăţi, veţi găsi suficient timp să comunicaţi şi să treceţi peste ele. Din nefericire, persoanele care nu sunt implicate într-o relaţie vor trebui să mai aştepte până să găsească pe cineva aşa cum îşi doresc.
Atenţie la sănătate!

Dragon
Anul naşterii: 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
Horoscopul chinezesc 2014 nu prezice suişuri sau coborâşuri, ci constanţă. Dacă nu te încântă foarte mult acest aspect, îţi poţi condimenta viaţa cu petreceri, călătorii, hobby-uri şi alte activităţi care să te menţină ocupat.
Menţine-ţi calmul, ia decizii cumpătate şi nu face investiţii dubioase, astfel anul 2014 nu va fi deloc rău pentru tine.

Şarpe
Anul naşterii: 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
Locul de muncă îţi aduce multă activitate şi schimbări favorabile. Superiorii se vor baza pe tine în orice situaţie, iar tu vei face faţă cu brio tuturor provocărilor, urmând să te bucuri chiar de o promovare. Chiar dacă vei începe să câştigi mai mulţi bani, ţine în frâu dorinţa de a-i cheltui pe tot felul de lucruri nefolositoare.
Chiar dacă nu ai probleme de sănătate, totuşi nu neglija acest aspect, astfel vei preveni instalarea anumitor afecţiuni.

Cal
Anul naşterii: 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
Te aşteaptă un an plin de activităţi de tot felul, care nu-ţi vor aduce decât succes, însă nu uita de unde ai plecat. Vei primi multe sarcini de rezolvat, dar niciuna nu îţi va provoca dificultăţi mari. Horoscopul chinezesc 2014 are veşti bune şi pe plan amoros, atâta timp cât nu iei decizii pripite, totul va decurge bine.
Anul Calului de Lemn este favorabil pentru tine şi la capitolul sănătate, însă va trebui să faci anumite analize care să verifice activitatea plămânilor şi a pieptului. De asemenea, specialiştii îţi recomandă să nu laşi probleme nerezolvate.

Capra
Anul naşterii: 1967, 1979, 1991, 2003
Horoscopul chinezesc 2014 îţi prezice o perioadă norocoasă, cu multe oportunităţi, rezultate bune la locul de muncă sau la studii, promovări şi multă dragoste. Vor apărea noi surse de bani, dar este indicat să găseşti moduri bune de a-i cheltui.
Menţine-te în formă cu exerciţii, relaxează-te şi acordă mai multă atenţie durerilor de spate, după cum sugerează specialiştii.

Maimuţă
Anul naşterii: 1968, 1980, 1992, 2004
Nativele din Maimuţă vor munci mult în 2014, se vor implica în mai multe activităţi, riscând să nu le poată termina pe toate. Anul Calului de Lemn aduce şi o creştere a veniturilor.
Planul amoros este armonios şi romantic, ceea ce poate fi promițător şi prielnic pentru a face planuri legate de căsătorie. Dacă eşti singură, încearcă să fii cât mai fermecătoare.
Un stil de viaţă sănătos îţi va sigura un tonus excelent.

Cocoş
Anul naşterii: 1969, 1981, 1993, 2005
Vei avea câteva provocări la locul de muncă, care nu te vor încânta la prima vedere, însă te vei adapta repede la noile condiţii. Rezolvă lucrurile neîncheiate din trecut, pentru a stabili un echilibru în viaţa ta. La începutul anului vei avea parte de bucurii pe plan financiar, însă spre sfârşitul lui se văd anumite dificultăţi.
Şi viaţa de cuplu va fi presărată cu mici necazuri, de aceea îţi recomandăm să priveşti totul cu calm. Evită stresul.

Câine
Anul naşterii: 1970, 1982, 1994, 2006
Nativii din semnul Câinelui vor avea parte de schimbări pozitive în viaţa profesională. Evită cheltuielile mari, astfel nu vei întâmpina probleme la capitolul financiar.
Persoanele care nu sunt implicate în relaţii nu vor avea prea multe şanse în dragoste. Cu sănătatea nu vei avea multe probleme, însă acordă atenţie stomacului.

Mistreţ
Anul naşterii: 1971, 1983, 1995, 2007
Indiferent de cât de mult succes ai, păstrează un punct de vedere realistic. Relaţia de cuplu poate avea forme armonioase dacă nu deschizi uşile fragile ale trecutului. Cuplurile căsătorite vor avea parte de amintiri frumoase împreună şi se pot aştepta chiar la un nou membru al familiei.
Dacă ai stomacul sensibil, evită alimentele de tip junk food. De asemenea, anul acesta te vei confrunta cu dureri de cap frecvente. Apelează la puterea tămăduitoare a plantelor şi nu face excese pe plan profesional.