Filmata in timp ce intermedia o tranzactie cu droguri, o vedeta multi-milionara a fost arestata

Cantareata si fostul jurat X Factor, Tulisa Contostavlos, a fost arestata sub acuzatia de furnizare de droguri, dupa o investigatie a tabloidului The Sun.

Vedeta in varsta de 24 de ani a fost retinuta alaturi de un barbat de 35 de ani, iar ambii vor ramane pentru moment dupa gratii.

2013051413685374511013287785

Recent, Tulisa a fost inregistrata de The Sun in timp ce aranja ca o prietena sa cumpere droguri in valoare de 800 de lire sterline. “Am un amic, orice iti doresti, el poate sa-ti ofere“, spunea ea.

In trecut, aceasta s-a declarat drept un model pentru fanii mai tineri si a spus ca a intors spatele drogurilor pe cand avea 14 ani.

In fata reporterilor The Sun, care au filmat-o cu camera ascunsa, Tulisa le-a spus ca “jumatate din agenda mea este plina de numere de traficanti de droguri. Cel mai bun prieten al meu e un mafiot. El a mafiotul meu“.

Tulisa, care a primit 1 milion de lire sterline pentru aventura ei la X-Factor Marea Britanie, are propriul brand de parfumuri si o linie de haine destinate tinerilor. Anul trecut a platit 6 milioane de lire sterline pentru o locuinta