De Hramul Orasului Orhei se anunta o tombola grandioasa cu peste 200 premii

De Hramul Orașului Orhei, cu ocazia împlinirii a 463 de ani de la fondarea orașului, la inițiativa Primarului Ilan ȘOR, va fi organizată o tombolă de anvergură –Tombola Orheiană, unde fiecare locuitor al orașului își va putea încerca norocul.

Primăria Orhei anunță o tombolă de Hramul Orașului cu 200 de premii valoroase. Premiul cel mare – un automobil
În cadrul tombolei vor fi puse în joc 200 de premii valoroase: 2 motociclete, 25 telefoane performante, 25 tablete, 50 televizoare, 50 aspiratoare și 50 cuptoare cu microunde.

Marele premiu va constitui un automobil.

În acest sens, din 25 octombrie și până în data de 8 noiembrie, vor fi amplasate 6 puncte de distribuire a biletelor la tombolă în fiecare sector al municipiului Orhei. În total vor fi distribuite gratuit 20 mii de bilete.

În acest sens, din 25 octombrie și până în data de 8 noiembrie, vor fi amplasate 6 puncte de distribuire a biletelor la tombolă în fiecare sector al municipiului Orhei.

Orarul punctelor de distribuire a biletelor:

Sectorul Centru – 2 corturi – începând cu ora 8.00 – 18.00

Sectorul Nordic – 1 cort – începând cu ora 13.00- 19.00

Sectorul Bucuria – 1 cort – începând cu ora 13.00- 19.00

Sectorul Lupoaica – 1 cort – începând cu ora 13.00- 19.00

Sectorul Slobozia Doamnei – 1 cort – începând cu ora 13.00- 19.00

Mai mult, este de menționat faptul că în vederea asigurării unui joc corect și proces transparent, a fost elaborată o bază tehnică de colectare a datelor și distribuire a biletelor.

Astfel, atragem atenția tuturor, persoanele eligibile pentru participare în cadrul tombolei trebuie să dețină viza de reședință în mun. Orhei, să aibă vârsta începând cu 16 ani și să se prezinte cu buletinul de identitate la unul din punctele de distrubuire a biletelor.

Este important să cunoașteți, fiecare participant are dreptul doar la un singur bilet în cadrul tombolei.

Marea extragere a biletelor va avea loc chiar de Hramul Orașului – 8 noiembrie, în cadrul evenimentului organizat cu această ocazie.

Mai multe detalii vezi pe orhei.md