Cea mai tare poza posibila: Antonia il saruta pasional pe Alex Velea!

Alex Velea si Antonia sunt impreuna de foarte mult timp, insa nu si-au facut relatia publica. S-au ferit sa recunoasca ca formeaza un cuplu, insa misterul a fost spulberat in urma cu cateva saptamani, cand cantareata a anuntat ca este insarcinata.

velea-antonia

Alex Velea urmea sa devina tata. Antonia este insarcinata in 4 luni, iar acum cei doi au inceput sa se afiseze din ce in ce mai des impreuna. Artistul merge la toate concertele Antoniei si nimeni nu mai are nicio indoiala in privinta faptului ca cei doi se iubesc nebuneste.

Alex Velea a postat pe contul lui de Instagram o imagine in care Antonia il saruta pasional pe gat, iar descrierea face toti banii: “Noi trei, noi vechi”.

Isi doreste in continuare sa o aiba pe Maya langa ea
Chiar daca asteapta cel de-al doilea copil, Antonia nu renunta la procesul pentru custodia micutei Maya. Artista isi doreste in continuare sa o aiba pe fiica ei alaturi si spera ca relatia dintre ea si Vincenzo sa nu se deterioreze pe viitor, pentru binele copilului.

“Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea. Imi doresc ca viata sa isi urmeze cursul firesc atat pentru mine, cat si pentru Vincenzo, sa isi gaseasca linistea si fericirea si sa ajungem la o decizie inteleapta, de comun acord, in ceea ce o priveste pe fetita noastra, Maya. Si ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, parintii ei si vom decide impreuna ce este mai bine pentru ea”, a explicat cantareata.