AMI vorbeşte, pentru prima dată, despre IUBIREA EI.

Una dintre cele mai sexy şi active prezenţe din peisajul muzical autohton, AMI, pe numele ei adevărat Andreea Ioana Moldovan, îşi păstrează viaţa personală departe de ochii indiscreţi ai curioşilor, şi evită pe cât posibil să ofere prea multe detalii despre iubirile care au marcat-o.

ami_3_01_ce619183b5

„Statutul vieţii mele amoroase? E complicat”, spune AMI, râzând, atunci când este întrebată dacă are un iubit. „Aş vrea ca publicul să mă cunoască prin muzica mea şi prin ceea ce sunt eu ca artist, aşa că prefer să ţin acest aspect privat doar pentru mine”, continuă simpatica brunetă. Chiar dacă nu îi place să dea din casă, Andreea lasă însă să înţeleagă că trăieşte una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste de până acum. „Nu îmi place să dau din casă, dar cine spune că încă nu trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste?”, ne-a declarat artista, care mărturiseşte că s-a îndrăgostit, cu adevărat, pentru prima dată pe când avea doar 17 ani.

E foarte sigură pe ea când vine vorba despre ce urăşte mai mult şi mai mult la un bărbat. „Nu suport Don Juanii, iar ceea ce mi se pare cel mai dezgustător la un bărbat este atunci când încearcă să agaţe o femeie cu replici ieftine”, crede frumoasa Andreea.

Toţi bărbaţii au văzut o femeie dezbrăcată, aşa că nu ar vedea nimic nou la mine”
Într-un showbiz în care fetele frumoase nu s-au ferit să-şi arate intimităţile în revistele pentru bărbaţi, AMI e ferm convinsă că nu o veţi vedea niciodată pozând goală. „Nu aş poza niciodată goală, nu e genul meu! Am demonstrat că poţi să ai succes şi fără goliciune. În plus, toţi bărbaţii au văzut o femeie dezbrăcată, aşa că nu ar vedea nimic nou la mine. Am lucruri mult mai frumoase de arătat decât să mă dezbrac”, ne-a explicat artista.

„M-am înfometat, dar recomand sportul. E cea mai bună dietă!”
AMI ne-a vorbit şi despre una dintre cele mai controversate declaraţii pe care le-a făcut în cariera sa. Solista mărturisea acum ceva timp că atunci când a avut probleme cu kilogramele în plus, a apelat la una dintre cele mai condamnate metode de slăbire, înfometatul, însă spune că acum apelează la sport constant, pentru a se menţine în formă.
„Da, într-adevăr, m-am înfometat, dar nu la modul în care a fost prezentată atunci această poveste. Mai nou însă, merg la sală de trei, patru ori pe săptămână, mănânc normal, merg la masaje şi astfel mă menţin în formă. Nicio dietă nu e mai bună decât sportul! Îl recomand tuturor”, declară AMI.