A castigat 1 milion de lire la loterie insa a fost nevoit sa imparta banii cu seful sau! Cum s-a ajuns la una ca asta

Un chelner a trait cea mai mare bucurie din viata sa in momentul in care a aflat ca a castigat 1 milion de lire la loterie. Ce s-a intamplat a doua zi dupa asta l-a lasat fara cuvinte. A fost nevoit sa imparta suma cu seful lui.

25017_can1
Fatih Ozcan servea la un restaurant din York si visat sa aiba un teanc ce bani pe care sa ii fluture in fata sefului sau, in momentul in care s-a decis sa mearga la loterie si sa puna un bilet. In ziua urmatoare, Ozcan si-a convins seful sa il imprumute cu 9 lire si a intrat intr-un supermaket de unde a cumparat biletul norocos.

Numerele pe care le-a visat i-au adus un castig de 1 milion de lire, insa seful sau i-a cerut jumatate din bani in momentul in care a aflat ca acesta a castigat. Cei doi au ajuns in instanta, iar seful sau a avut castig de cauza. Turcul trebuie sa imparta acum suma castigata cu patronul restaurantului la care lucra.

„Am visat ca am luat banii impreuna cu el, din acest motiv i-am cerut sa jucam impreuna o suma”, a povestit barbatul.

Inainte sa se judece cazul, cei doi au trecut si pe la sectia de politie pentru a da o serie de declaratii. Ozcan a spus ca ii este frica pentru viata sa, dupa ce a fost amenintat de catre seful sau, Hayati Kucukkoylu.

Mai mult decat atat, Kucukkoylu le-a spus politistilor ca biletul a fost al lui, iar chelnerul a reusit sa il fure inainte de extragere. Judecatorii au decis ca cei doi sa imparta suma de bani, iar acum sunt mai bogati cu 500.000 de lire.