Angelina Jolie cheltuie o gramada de bani pe operatii estetice

Angelina Jolie si Brad Pitt pare ca isi pregatesc din nou nunta, desi in urma cu ceva timp, in presa se zvonea ca aceasta nu va mai avea loc, avand in vedere ca cei doi nu se mai inteleg.
Astfel, site-ul american Showbiz Spy a aflat ca frumoasa actrita si-a facut programare la o clinica de infrumusetare si e hotarata sa cheltuiasca o gramada de bani pe operatii estetice pentru a arata perfect in ziua cea mare.Desi actrita, in varsta de 37 de ani, e considerata una dintre cele mai fru82067_abaca_79293_05_7a1513854amoase femeie din lume si ocupa locuri fruntase in topurile de specialitate, aceasta nu e multumita deloc de felul in care arata si considera ca trebuie sa apeleze la chirurgie pentru a arata perfect. „Angelina considera ca look-ul ei e imbatranit.

E inspaimantata de ridurile pe care le are pe fata si chiar de pachetelele de grasime pe care le are pe burta, fund si coapse. Si nu este nimic legat de greutate. Angie e ingrijorata de faptul ca trupul ei a inceput sa arate din ce in ce mai varstnic si uraste lucrul acesta”, a declarat o sursa, adaugand: „Nu poate sac onceapa sa mearga in fata altarului cu riduri si sunculite, asa ca e hotarata sa faca toate procedurile necesare pentru a arata impecabil.

A consultat mai multi chirurgi esteticieni din Europa pentru a face tratamente de ultima generatie. S-a interesat chiar si de liposuctie pentru a-si scoate grasimea de pe burta, fund si coapse”, a mai adaugat sursa, precizand ca actrita e atat de deprimata de felul in care arata, incat e dispusa sa cheltuiasca o gramada de bani pentru a dobandi o imagine perfecta.

libertatea.ro